Voeg een beoordeling toe:

Deel uw mening met ons, het is belangrijk voor ons!
Elke mening zal worden beloond! 💓

Conditie van je haar (kies alles wat van toepassing):
Porositeit van je haar::
Selecteer de elementen die ons product ontmoet:

❤ Hair Care Pana houdt van gummies en van koekjes ❤
Word ook verliefd ;)

Deze site maakt gebruik van cookies. Door te blijven om de inhoud van de pagina te bladeren gaat u akkoord met het privacybeleid.

Geauthoriseerd account:  amazon 

Werkt Hair Care Panda Vegan Gummies echt?

Tuurlijk. Het is hetzelfde als vragen, en je wilt mooi en gezond haar te hebben?

Hoe werkt de magische combinatie van ingrediënten Panda Vegan Hair Care Gummies?

Elk ingrediënt in de VEGAN SUPER Biotin Complex ™ -formule is uitermate belangrijk. Iedereen is attent om de conditie van je haar te verbeteren. Biotine helpt om gezond haar en huid te behouden. Niacine helpt een gezonde huid te behouden. Vitamine B6 draagt bij tot de regulatie van hormonale activiteit. Vitamine A helpt een gezonde huid te behouden. Selenium helpt je haar gezond te houden. Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Zink helpt gezond haar, huid en nagels te behouden. Pantotheenzuur draagt bij aan de juiste synthese van vitamine D. Vitamine B12 helpt om vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen. Thiamine helpt bij het goed functioneren van het hart.

Hoe Hair Care Panda Vegan Gummies te gebruiken?

We weten dat de heerlijke smaak van Hair Care Panda Vegan Gummies het plezier is om ze te eten, maar we raden je aan jezelf te beperken tot 2 stukken gelei per dag. Eet ze als gewone gelei, het is het beste om het eerder grondig te kauwen. En dat is alles! Geen drinkwater, problemen met een ongemakkelijke capsule of tablet!

Hoe bewaart u Panda Vegan Hair Care Gummies?

Hair Care Panda Vegan Gummies is buitengewoon en heeft een goede behandeling nodig. Stel het product niet bloot aan zonlicht. Bewaar de verpakking op een beschermde plaats (bijvoorbeeld in een kast) op kamertemperatuur. Gelei houden niet van te hoge temperaturen, vitaminen en mineralen ook niet . Let ook op de jongste fijnproevers - dieetsupplementen moeten worden bewaard op een manier die niet beschikbaar is voor jonge kinderen.

Hoeveel magische jellybeans zal ik vinden in het Hair Care Panda Vegan Gummies verpakking?

In één verpakking Hair Care Panda Vegan Gummies vind je ongeveer 60 magische jellies, het nettogewicht is 300 gram.

Is Hair Care Panda geschikt voor kinderen?

We weten dat een smakelijk uiterlijk en smaak kleine fijnproevers zullen verleiden, maar Hair Care Panda Vegan Gummies is een product voor volwassenen vanwege het hoge gehalte aan actieve ingrediënten.

Welke ingrediënten vind ik in Hair Care Panda Vegan Gummies?

Ingrediënten: glucosestroop, suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, gemodificeerd aardappelzetmeel, vitamine- en mineralenmengsel (zinkgluconaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, nicotinezuuramide, calcium-D-pantothenaat, retinylacetaat, natriumselenaat, cyanocobalamine) D-biotine, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitraat, pteroylmonoglutaminezuur); zuur: citroenzuur, zuurteregelaar: natriumcitraat, aroma's, kleur: titaandioxide, groente- en fruitconcentraten: tomaat, radijs, appel, pompoen

Nutraceutical wat betekent het?

Nutraceutical het klinkt alleen gevaarlijk;) Het is een voedingssupplement dat dankzij de minerale ingrediënten en vitaminen een effect heeft voor de goede werking van het lichaam ondersteunt, inclusief haarverzorging.

Ładowanie...
toevoegen
product